top of page

Neem een klein voetje bij de hand en help!

Dankzij de steun van onze donateurs en supporters kunnen wij ons werk voortzetten.

Wij verwelkomen uw support hartelijk zodat wij onze kinderen de liefdevolle opvang, zorg, scholing en werkervaring aan kunnen bieden. Alleen op deze manier kunnen we hen het perspectief bieden op een meer zelfstandig bestaan. 


Elke gift is welkom. Hartelijk dank namens het team van Smiling Kids Bali.

Kampen speelt voor Bali | 2022: Text

Kampen speelt voor Bali

Dans en Feest benefiet met loterij

Kampen speelt voor Bali

Dans en Feest benefiet met loterij

Dit benefiet wordt georganiseerd door de Kampense stichting Smiling Kids Bali die een kinderrevalidatiecentrum in het noorden van Bali heeft waar momenteel 84 kinderen onder andere medische zorg en fysiotherapie krijgen.

De avond staat volledig in het teken van dit goede doel en wordt belangeloos gesponsord door de ondernemers en muzikanten van Kampen, vandaar de naam 'Kampen speelt voor Bali'. Op zaterdag 19 november spelen the BelandaBoys Bauke Bakker en Gertjan van der Weerd met muzikale Kamperse vrienden op het Dans en Feest benefiet 
Kampen speelt voor Bali live @ 't Ukien in Kampen.


De vrienden die belangeloos bijdragen aan deze 1e editie van dit benefiet zijn Henk Jans, Robbie van der Weerd, Dick en Robin, Stein Bakker, Joost van Wissen, Suzanne van Gent, Frans van de Kamp, Wim van der Starre, Wilfred Spijkerboer en mogelijke Surprise Friends. De spreekstalmeester van de avond is Geert Bloupot.

Waarom dit benefiet?
In juli van dit jaar heeft Smiling Kids Bali dankzij een aantal Founding Fathers een nieuwe locatie kunnen kopen. Voordat de locatie geschikt is voor het team en onze kinderen moet die gebouwd, verbouwd en opnieuw ingericht worden. Om dit te realiseren is er nog € 5.350,- nodig en wij hopen dat bedrag met dit benefiet bij elkaar te krijgen.

Prijzen | Loterij 
Een belangrijke pijler van 'Kampen speelt voor Bali' is de mega verloting. Met een prijzenpot met dinerbonnen, cadeaubonnen, mooie cadeaupakketten en een 10-daagse reis komend voorjaar naar Spanje voor 2 personen, opgeluisterd door fantastische Kamperse muzikanten, trappen wij deze 1e editie van 'Kampen speelt voor Bali' zaterdag 19 november af!

Ticket voorverkoop
Voor het entreekaartje van € 10,- voor dit Dans en Feest benefiet kun je terecht bij:
Cultureel Podium Kampen 't Ukien
't Kroegje
The Moonshiners
Blue Music

Klik op één van de ondernemers en check hun website voor het adres en de openingstijden.

Online kaartverkoop
Wil je online je kaartje kopen klik dan hier.


Lotenverkoop

De loten kun je de avond van het benefiet kopen bij de vrijwilligers herkenbaar aan hun witte shirt en gekleurde button.


Online lotenverkoop
Je kunt je loten hier online kopen; 3 euro per lot, 4 voor een tientje en uiteraard op de avond zelf ook dus genoeg tijd om loten te kopen en kans te maken op de verschillende mooie prijzen!


Tijdelijke locatie 1.jpg

Online Loten

Koop hier alvast je loten online:
drie euro per lot, vier voor een tientje

Maak gebruik van de onderstaande link, vul het bedrag in en koop alvast je loten online. Je hoeft dus niet bij het Dans en Feest benefiet in Kampen aanwezig te zijn om toch mee te kunnen doen. Maar erbij zijn vinden wij natuurlijk wel veel leuker.

De online loten worden door ons op naam geregistreerd. Op zondag 20 november uiterlijk 22:00u worden alle winnende loten op deze pagina van de website gepubliceerd. De winnende online deelnemers worden met naam genoemd.

Doe mee!!
Koop, Steun & Win 

Tijdelijke locatie educatie 2.jpg

De ondernemers van Kampen

Geïnteresseerd | Betrokken | Enthousiast

Deze 1e editie van Kampen speelt voor Bali stond al lange tijd op de agenda en de ideeën daarover  zijn al een tijdje geleden aan het papier toevertrouwd. Het uitrollen van de plannen zijn onlangs gestart, de lijsten van ondernemers werden samengesteld en uitgeprint en de afgelopen dagen zijn wij bij de Kamperse ondernemers langs gegaan en wat zijn zij enthousiast over dit initiatief in 'hun' Kampen.

Een viertal vrijwilligers voorzien van tassen vol met flyers, posters en plakband trok enorm gemotiveerd de binnenstad van Kampen in om een bijdrage te vragen van de ondernemers. Zij werden royaal voorzien van waardebonnen, cadeaupakketten en kregen te horen dat zij het een geweldig initiatief vinden en daar graag hun steentje aan willen bijdragen. 

Inmiddels zijn wij langs bijna alle deuren van de winkels gegaan, en de hoogte van de prijzenpot is bekend. Klik op de button voor een deel van de prijzenpot.

FB 21_124856.jpg

Speciale dank vanuit Bali

Terima Kasih Banyak | Heel erg bedankt

Ook vanuit Bali volgen ze de activiteiten op de voet. De dankbaarheid is groot dat zover van huis dit soort sponsor acties worden opgezet en zo massaal wordt ondersteund. Hierdoor wordt de zorg voor de kinderen met een beperking gewaarborgd en toekomst plannen gerealiseerd. Zoals te lezen in onze laatste nieuwsbrief van juli 2022.

Thumbs Up.jpg

Uitslag Loterij

Kampen speelt voor Bali | 2022

Kampen heeft gespeeld!

Het feest is geweest, de prijzenpot is verdeeld en de winnaars zijn bekend.


En wat een mooi resultaat! De opbrengst is € 7432,- voor het bouwen, verbouwen en inrichten van onze nieuwe locatie.

Iedereen die op zijn eigen wijze hieraan heeft bijgedragen heel hartelijk bedankt.

Zoals beloofd zouden wij zondag 20 november voor 22:00u de trekking bekend maken. Pak je loten erbij, klik op onderstaande button en kijk of je gewonnen hebt.


De mensen die vooraf hun loten online kochten, zijn met rekeninghouder naam vermeld. Die winnaars kunnen e-mailen naar secretary@smilingkidsbali.org zodat afspraken gemaakt kunnen worden om de prijs op te sturen of op te halen.

Alle andere prijzen kunnen tijdens winkeluren vanaf dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 november worden opgehaald bij Kunstig Kitschwerk aan de Geerstraat 19 in Kampen. Kun je in die periode echt niet naar de winkel toe komen, laat dat dan weten door te e-mailen naar secretary@smilingkidsbali.org.

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Kijk voor meer informatie over het kinderrevalidatiecentrum op onze website.

Onder de link is een video opgenomen van 2:53min. Deze video is in april van dit jaar opgenomen en geeft een mooi inkijkje binnen het centrum. Veel kijk plezier. 

Kampen speelt voor Bali | 2022: Doneren
bottom of page